söndag 23 augusti 2015

Numera är hon SE UCH DK UCH Lappizaros Malou

Hurra! I går så tog hon det! Muffy blev BIM på utställning i Backamo och fick sitt tredje svenska cert. Därmed så blir hon svensk utställningschampion, och eftersom hon har ett danskat cert så även dansk utställningschampion. Mitt underbara, härliga lilla skogstroll! Jag är extra stolt över att hon 8 månader efter en valpkull är i så bra form så att domarna gillar henne.
Domare var Arvid Göransson och såhär löd kritiken:

"Härligt uttryck, mörka vackra ögon, utmärkta öron. Bra hals, stark rygg. Bra överlinje, kors, svans. Bra bröstkorg. Goda vinklar fram och bak. Aningen trång bak. Stabil och bra i front. Utmärkt steglängd. Bra ben, tassar, sporre."
E, ökk1, ck, cert, BIM och utställningschampion i Backamo 20150822


Inte nog med det. Tre småPufflingar var på plats. 8 månader är de nu de små sötisarna. Den här gången var det även ett par andra valpar så lite konkurrans. Fantastiskt positiva kritiker fick alla småPuffar.

Chester, P. Anthriscus vann och blev BIR-valp med HP!Lappi, P. Aconitum blev andra bästa hanvalp också med HP! Acki, P. Lilla Alchemilla blev bästa tikvalp och därmed BIM-valp!
Duktiga Pufflingar och mattar som var så grymt snygga och skötsamma i ringen. Så stolt!


 En bild på Muffy, visad av hennes favorithandler Linda Ulrikssen som kan få henne at vara lite taggad och inte springa som en hösäck som hon gör med mig.

 BIR blev Lapinlunas Leijona 'Finn' till vänster, och Muffy BIM till höger.
Vilken dag det var!


1 kommentar:

  1. Grattis her også! Superstolt av fineste Muffy og barna hennes, og stolt av deg også som har så fin hund og har oppdrettet så fine valper! :)

    SvaraRadera