måndag 14 september 2015

Senja

Jag blev tillfrågad om jag ville leasa en tik, denna underbara söta lilla jänta som heter Senja. När man leasar en tik så är det helt enkelt så att man lånar in en tik för att ta valpar på den. Här var det en kombination av att en tik inte får bli för gammal innan första kullen och ägaren ville att hon skulle ha en kull, och att ägaren inte kunde ha sin hund hos sig under det närmaste halvåret, så Senja får helt enkelt bo här hos oss.

Det blev tyvärr ingen lyckad parning nu i höst, men vi gör ett nytt försök till våren och hoppas på valpar då.

Senja heter Lapprikets Senja och här är några bilder från det senaste. Hon skall stanna hos oss över vintern/våren och hon kommer nog att vara saknad sedan för hon är den härligaste, lättaste hund som finns. Lugn och kelig och gör vad som helst för en godis. Jag släpar med henne på lååånga skogsturer och försöker få lite fart på henne och få henne att bygga muskler, men mest gillar hon att krypa upp i sängen och mysa in sig bredvid någon av oss. Underbara lilla myshund.

Jag var lite orolig för var Muffy skulle säga om en nykomling i familjen, en tik som var i löp dessutom, men hon blev överlycklig och flickorna trivs fantastiskt bra ihop.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar