fredag 1 april 2016

Parning


 Då gör vi ett nytt försök med Senja och Piirka. Senja fick åka till Norge för en och en halv vecka sedan och vara där hos Piirka och Maria på kennel Kalo Skilos. Hon är inte den mest lättparade tiken men tillslut så! På söndag hämtar jag henne igen och om nio veckor runt den 3.e juni så hoppas vi på en kull småpufflingar :-D

Här är info om föräldrarna:

Lapprikets Senja
HD B
Ögon UA
prcd-PRA fri genom arv
Pompes fri
Senjas stamtavla på slk HÄR

Senja är en lugn hund av modell mindre med väldigt fint huvud. Hon har en personlighet och charm som gör att alla blir förälskade i henne, framförallt jag, lika lugn i alla situationer och väldigt gosig.  Senja är inlånad och bor till vardags i Göteborg.

och

NUCH  SUCH DUCH NordUCH Njw12 Sjw12 Djw12 Lecibsin Kasperi
HD B
Ögon UA
prcd-PRA bärare
Pompes fri genom arv
Piirkas stamtavla HÄR

Piirka är en riktig myspropp. Han är tacksam att träna med då han är väldigt mån om att vara till lags. Något mindre i modellen men kompakt med fina rörelser, fin päls och ja hela han är fin :-)


Lapprikets Senja

 
 Lecibsin Kasperi

 

Ett jättestort tack vill jag rikta till Maria i Norge som inte bara lånar ut Piirka, utan även tar så väl hand om Senja, utan dig hade det inte blivit något! Stort tack även till Rita i Norge och Sanna som tog hand om Senja i höstas när vi försökte då. Och inte minst tack till Senjas matte Linnea som lånar ut denna underbara lilla tjejen till mig! Vare sig det blir valpar eller inte så har vi kämpat för denna kullen och det är underbart att träffa människor som är så hjälpsamma och vill samma saker som en själv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar