fredag 1 september 2017

Härliga dagar ute!

Valparna, de har bestämda åsikter om att fotas. Antingen är de vid mina fötter, eller i rabatterna, de har ett särskit favoritställe i en rabatt där man inte ser dem alls. De har byggt ett fint krypin, grävt ur en håla, avalt och gott är det och så försvinner de bara liksom.

Här är dagens bilsdkörd:


Pufflingboet:

Mamma Acki är inne på det att avvänja valparna nu, lite surtant. Hon vet förstås helt vad hon gör, men hon hoppar in till dem, ger dem lite di och visar sedan bestämt att det är inte ok när inte hon vill.
Muffy har alltid haft en annan stil, att nej, nu äter vi inte utan nu leker vi och så brukade hon studsa iväg, och den kör hon med valparna nu med trots att hon inte är deras mor. Dessutom, ryker valparna ihop, så är hon där och stoppar ner nosen lugnt och stilla mellan dem och de blir som små lamm.

Briza, hon är mer. Whoohoooo! Nu ger vi järnet och leker!!! Hon är väldigt försiktig men betydligt vildare och lockar gärna med leksaker till dragkamp och fjantar sig.


Här är småpufflingarna då:Hugo kom visst med på bara en enda bild! Pinsamt, jag skall återgälda det någon annan dag! Det är hans eget fel för han är så social så han är mest hos fotografen <3 Lilla Blondie måste vara den mest fotogeniska hunden! Så fantastiskt sött uttryck och dessa små öron!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar