måndag 15 februari 2021

Sex veckor

Och en dag. Jag hann faktiskt inte ut och fota porträttfoton igår medan det var ljust. Men idag fick jag med mig kennelpojken John ut en liten stund. 

Här är Juniperus/Jazza. Hon skall bo på "halvfoder" med sin mormor Acki (P. Lilla Alchemilla) i Hällingsjö. Så roligt de kommer få!



Ljuvliga Juniperus/ Alice skall bo hos en familj i Torslanda och kommer få SÅ mycket kärlek 💕


Vi har haft mycket besök hela helgen, både lördag och söndag. Mollys matte med familj var här och sedan var Alices familj här med jätteroliga leksaker som de älskar, och Jazzas familj var också här och hälsade på och fler bekanta som ville kolla in valparna innan de flyttar. Fast det är faktiskt två veckor tills dess 😌 Jag är inte riktigt valpmättad än, de är ju så snälla och rara dessa två.


Valparna börjar uppskatta våra små utomhusturer nu. Försöker komma ut flera ggr om dagen med dem, även om det bara är en kort stund varje gång.

Gammelmormor Muffy är den som är lugnast ute med valparna, Briza är roligaste lektanten inomhus, men har blivit hopplös till att dra till skogs ute, medan mamma Molly blir jättebusig ute och den selektiva hörseln sätter verkligen in 😆

Så här är vad som blivit samlat i kameran de senaste dagarna:






















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar