torsdag 6 november 2014

Fotosession

 Det kan aldrig bli för många Muffy-bilder påstår jag, så idag när solen var framme i säkert en halvtimma fick vi skynda oss ut på berget för lite bilder.
Egentligen skulle man väl ta magbilder nu för att se om den växer något, men lättast är ändå att gå till ett fint ställe och låta hundarna leka runt och ta flera hundra bilder så kanske något blir bra.

Jag tycker f.ö att jag behöver en ny kamera, de flesta bilderna blir så mjölkiga och inte särskilt klara, lite kan man förbättra med redigering men om jag blir rik någon gång så får det bli en ny.

Här är hon, min bästa Muffy, Lappizaros Malou...
2 kommentarer:

  1. Vakreste Muffy! <3
    Så utrolig fin hun er i pelsen nå! De sier jo om gravide menneskedamer at de gløder ekstra, kanskje gravide hundedamer får veldig fin pels? ;)

    SvaraRadera
  2. Ja men än är hon inte som hon var innan unghundsfällningen. Enligt mina beräkningar så skulle hon vara i sin bästa päls lagom till valparna kommer, sedan så är de ju tydligen pälslösa i ett år efteråt, så hur man kan kombinera avel och utställning har jag inte förstått :-P Men valpar är nog roligare än utställning just nu ändå :-D

    SvaraRadera