tisdag 7 februari 2017

3 veckor!

Oj vad tiden går fort, snart flyttar de ju! Men nu börjar det hårda jobbet också, tidningar som får bytas hela tiden och en ständig valplukt i vardagsrummet. Men så roliga när de börjar leka och skutta omkring, händer saker från morgonen till kvällen.


Börjar med den stora rejäla killen Carex Glacialis. Han är en riktig latmask än så länge och en myskille. Han har grövst ben av dem alla och han och syrran Cassiope är dunderklumparna även om inte till vikten störst.
 Han ville bara vara med på bild om jag kliade honom bakom örat samtidigt som jag fotade.


Minsting-killen Centaurea nigra 'Karhu junior'. Svårfångad på bild med sitt svarta, då brukar jag ändå krypa runt i valplådan och försöka fota de svarta extra mycket. Så små söta öron <3 Kan ju inte låta bli att tycka extra om denna killen som ser ut som pappan.


 Coptidium Lapponicum, mini-Miko. En sådan cool kille. Han är ganska busig men inte lika som tjejerna i kullen. I alla mina kullar har tikarna varit vildast, vet inte om det bara är för att de är tikar eller vad. En riktig myspropp är denna iaf än så länge. Han ville inte alls fotas utan skulle bara hälsa på kameran.Och så tjejerna. Här har vi lilla Calluna med sina söta vita tassar, hon är så liten och naggande god denna. Tror hon blir lik mor sin, inte i färgerna men utseendemässigt annars.


Och så guldtjejen Cassiope. Hon är inte bara en linslus, det är hon som får fart i gänget. Lika mycket bus som det är i henne, lika utslagen är hon när hon somnar, lillhusse släpar runt på denna väldigt mycket och det är ingen tvekan om vilken som är hans favoritvalp.
 Men nu är det läggdags, kom nyss hem från jobbet och skall snart dit igen. En del av er kommer och hälsar på i helgen och det ser jag fram emot! :-) 
Muffy & mini-Miko

1 kommentar: