söndag 19 februari 2017

Ändå fler bilder!

650 bilder hade jag tagit idag. Det gillar inte min dator alls.
Idag försökte jag särskilt fota de tre svarta valparna. Både för att de är svårare att få bra bilder på, och att de troligen skall flytta långt. Två av valparna skall till Norge och de vapköparna har inte ens haft möjlighet att se dem irl, så såklart måste jag visa extramycket bilder då.
Jag har dock fortfarande inte bestämt mig vilken tikvalp som skall ut på foder. Det har lutat åt Guldis, men just nu är Calluna den bästa, kanske den bästa i hela kullen, jättesvårt detta :-( Nästa helg skall jag fokusera på de två och studera dem bredvid varandra, fota, filma och fundera.

Nog tjötat nu! Kommer nog inga mer utomhusbilder innan nästa helg så enjoy! Jag lägger dem som små bilder men de är klickbara ;-)

Centaurea nigra 'Karhu junior'
Carex Glacialis 'Carex'

Coptidium lapponicum 'Mini-Miko'

 Calluna 'Calluna' ;-) 

Cassiope 'Guldis'


Förresten har jag glömt att säga, valparna är nu reggade i svenska kennelklubben, och stamtavlorna ligger på posten bara för mig att hämta ut.
Om man vill kolla dem på avelsdata så går man in på skk hunddata, klickar på Hundar-sök/välj hundar och sedan skriver man i namnat (ink kennelnamn och det måste vara rättstavat) i Hundanamn och klickar på sök. Så kan man kolla stamtavla, kolla in föräldrar och syskon osv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar