söndag 26 februari 2017

Solig söndag!


 Ja, och inte konstigt att man vill passa på att fota valpar då. Vi gick upp på berget bakom huset idag, jätteskoj tyckte valparna!

Här har vi Calluna. Calluna flyttar till Grethe i Geilo, Norge. Cassiope, hon flyttar till Susanne med familj i Kode.


Carex Glacialis, han flyttar till Stein Kåre och Torild i Hallingdal, Norge.Coptidium Lapponicum skall bo hos familjen Berggren i Kungälv.


Och lilla älsklingen Centraurea Nigra skall till Daniel och Siri i Uppsala.


Känns som om en del försvinner väl långt bort, men så är det och jag tror alla får fantastiska nya familjer om ett par-tre veckor.

Väldigt lugn och snäll kull detta måste jag säga. I morse vaknade jag av mig själv klockan 8 och då hade de inte sagt ett pip. Ja det brukar sova hela natten alla kullar jag har haft men de bruka vakna och stå och skrika efter uppmärksamhet klockan halv 6 eller så.
Nu går jag ner och jobbar halvtid tills de flyttar, så jag jobbar eftermiddagar när resten av familjen kommit hem från skola och jobb. Blir lite pusslande men mycket uppmärksamhet behöver valparna nu, och mycket att städa ;-)

Igår hade jag förresten besök av Kjersti, hon har en bra kamera och också en blogg om ni vill se ändå mer bilder ;-) http://pilaris.net/blogg/valpelukt-og-pirayatenner/


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar