tisdag 14 februari 2017

4 veckor

Ojoj, redan halva tiden, går för fort för mig det här!

Jag har gått och varit småförkyld hela helgen och imorse så bröt det ut ordentligt, så stackars mig fick sitta och hemma och glo på valpar hela dagen idag ;-)

Vi börjar med tjockbjörnen Carex glacialis. Än så länge en cool kille, tycker fortfarande han är så grov och fin och små öron.

Var ganska ointresserad av att vara med på bild. Saken är ju att man kan inte fota dem när de är busiga, för då vill de bara vara uppe i kameran, så man får passa på när de är trötta, och då är de ju trötta.

Carex är den som gärna hänger över kanten till valplådan. Han säger inte så mycket men han ber om uppmärksamhet. Och han är väldigt duktig på att vifta på svansen så fort man närmar sig valplådan.

Coptidium lapponicum, Mini-Miko. Han är så kontaktsökande. Han kommer genast upp i knät när man sätter sig i valplådan, han piper efter kärlek, en riktig gosekillle!

Han vill inte sitta en halvmeter ifrån kameran, utan nästan alla bilder man får på honom är han på väg mot kameran, ungefär såhär:

Fin huvudprofil har han också, fortsätter det såhär blir han en grovis. Störst fortfarande, han hade passerat 2 kilo igår när jag vägde dem.

Och den här lille killen då. Centaurea nigra. Alltså han är ju så söt, han gör inte mycket väsen av sig, men han verkar gilla alla, han och Briza blev bästisar igår.
Han är så väldigt kort i kroppen denna, jag tror han blir mest lik sin pappa, inte bara i färgen. Som en svart liten nallebjörn.


 Briza och Junior:

 Och lilla tjejen Calluna. Med på allt bus syskonen hittar på, om syrran är vildast så är hon näst vildast skulle jag säga. Men än så länge är hela kullen ganska tystlåtna och gör inte så mycket väsen av sig, men ja det kommer väl.
Hon är så näpen denna, små, små öron och så liten kort nos och fint stop. Och så dessa fyra vita tassarna, hur gulligt är inte det då?Lilla guldtjejen Cassiope. Hon är så charmerande så ingen kan låta bli att lägga märke till henne. Hon har en sådan himla rolig attityd: Hon gör sig då väldigt bra på bild den här tjejen, med den lilla svarta nosen i det guldiga. Alltså hon är ju verkligen ursöt trots sin ovanliga färg ;-)

Men nu skall vi nog ta tidig kväll här. Det är väldigt tröttsamt med fotografering.
Snart hoppas vi på att kunna fota utomhus, det blir bättre bilder då. Tråkigt med snön som smälter bort nu bara men inte mycket att göra liksom :-P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar