onsdag 29 oktober 2014

Hemsida!

Glömde ju helt berätta att jag har jobbat på en hemsida. Känns lite konstigt när man bara har två hundar varav bara en är Lapphund och inga valpar än, men jag trodde det skulle ta flera veckor att göra sidan. 
Nu skall jag bara luska ut hur man gör en engelsk version också från samma sida.
Jag har inte så många flikar och bilder för jag gillar enkelt, plus att jag ju har bloggen här att bilbomba på ;-) Hemsidan är pufflingens.se

http://pufflingens.se/ 
Och för de som inte vet vad Puffling är, så är det helt enkelt ett smeknamn på Muffy som hennes husse började med.
Puffling kan även vara en Lunnefågelunge (Puffin) på engelska. Men det visste vi inte då, men med tanke på att jag har jobbat på island en sommar och man då ett par nätter varje sensommar samlade in vilsna Pufflingar i byn och släppte dem i havet så känns det helt ok.

4 kommentarer:

  1. Et lite tips: Ett eller annet sted i innstillingene til hjemmesiden kan du endre på navnet som står øverst i nettleseren. Sånn som det er nå så står det bare Hem, det vil si at når noen bokmerker hjemmesiden, så heter bokmerket Hem. Veldig lurt hvis du får gjort om det til f.eks. Pufflingens :)
    Hjemmesiden har blitt kjempefin, og jeg skal absolutt følge med! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag är superirriterad på det där "HEM" också, försökte byta namn på sidan i går men det hjälpte inte :-( Ytterligare en sak att sätta gubben i arbete på, han har något bättre tålamod än mig ;-)

      Radera
    2. Men nu tror jag att jag fick till det!
      Nu är det bara den engelska sidan jag inte förstår hur jag skall få dit.

      Radera
    3. Du fikk det til! :D
      Tror ikke jeg kan hjelpe deg når det gjelder det engelske...

      Radera