lördag 13 december 2014

Det går tyngre

 Förstås, och klumpigt, men vi tar skogspromenader som vanligt så får Muffy röra sig i sin egen takt. Och finns det något spännande i skogen så kan det allt gå undan och då är man tydligen inte så superdräktig längre.


 Jag måste säga att jag är så tacksam för de trevliga mejlen och samtalen jag får om de kommande valparna. Det är klart att när man tar en valpkull och har planerat i flera år så är ju inte det viktiga att ta en kull gulliga Lapphunds-valpar vilka som helst som är någorlunda friska och trevliga, då hade jag kunnat bespara mig en lång resa och många timmar vid datorn för att kollat stamtavlor för att hitta den där perfekta hanhunden var han än fanns. Utan det är ju så att man själv tror på en kombination väldigt mycket och hade jag kunnat så hade jag sparat minst två själv.
Det känns kanon när folk visar intresse redan innan det finns gulliga små hjärt-smältande valpar, nu är vi åtminstone några stycken som väntar med spänning på vad det blir. Ja, även sådana som inte tänker skaffa valp förstås. Jag hoppas att de anländer nästa helg även om det är måndagen efter som är beräknat.

5 kommentarer:

 1. Og jeg er en av de som ikke skal ha valp, men som følger med med STOR interesse og spenning! Selv om jeg hater å kjøre bil nå om dagen, så gleder jeg meg til en tur om en måneds tid! :D

  SvaraRadera
 2. Ja det räknar jag med, att du kommer MINST två gånger och hälsar på och tittar på dem, fast helst fler :-) Och som det ser ut nu så är det ju sommarväglag att köra.
  För den delen när vi bor såhär ute i skogen så behöver vi ju träffa andra människor, annars kan vi ju blir folkskygga :-P Jag har redan förvarnat mina barn om att de måste ta med sig kompisar hem minst en gång i veckan var för att härda valparna sedan när de är lite större. Muffy älskar ju barn och jag räknar med och satsar på att valparna blir likadana.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hadde jeg ikke hatt jobb, hadde jeg nok flyttet til deg hvis jeg hadde fått lov ;)
   Nå vet jeg ikke hvordan det ser ut nedover på 164 og 165, men jeg kjørte en annen liten vei i går og det var bare hard is over alt...
   Viktig med masse sosial trening på valpene, jeg er sikker på at alle vennene til barna kommer til å ville flytte inn også ;)

   Radera
 3. Fredrik Molander13 december 2014 17:04

  Väntar spänt på att se vad det blir. Hoppas verkligen att det blir en hane eller två så man kan få sig en liten valp i februari. :) Superbra blogg för övrigt! Kollar en gång om dagen efter uppdateringar. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har vidarebefordrat beställningen till Muffy. Min son hade sig ett snack med henne häromdagen och meddelade mig att det bli 7(!) stycken, fem tikar och två hanar. Dock misstänker jag att hon lurar honom lite där.

   Radera