söndag 16 januari 2022

6 veckor och besök


Det har varit mycket besök nu i helgen. Först igår kom valparnas farmor på besök, alltså pappa Lappis ägare, med ägaren till valparnas faster och kusin. Ja, och världen är liten, det visade sig att den blivande ägaren till Kalmiopsis kände dem sedan tidigare så hon kom också. Kalmiopsis skall heta Harry :-) 

Sedan kom min kompis och uppfödarkollega Anna-Karin som har Lilla Hamrums kennel, vi brukar hälsa på varandra när våra kullar är runt 6 veckor, ja, lite annars med, men för att fota valpar, kolla vilken valp man skall spara och så. Dricka bubbel, äta räkor och titta på gamla filmer hela natten är också enligt tradition ;-) 
Eftersom Anna-Karin är en mycket bättre fotograf än mig, så jag snor hennes bilder rakt av.

Knautia



Kalmiopsis:




Kickxia:


 

Kalimeris:


Det blir lilla Knautia som blir på halvfoder. Det var ett väldigt svårt val för båda tikarna är väldigt fina men ganska olika, hon har dock en väldigt pigg och bra attityd. Jag har inte hittat hennes blivande hem än, är ju svårt att annonsera ut en valp innan man vet vilken den är, så fodervärd sökes till henne. 

Idag har de även blivit avmaskade igen, och nästa gång de vaknat, och sedan börjar bli trötta så är det dags för kloklippning. Det finns saker att göra hela tiden när valparna är i den här åldern.















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar