lördag 8 januari 2022

Så glada valpar!

Det är så himla roligt med valparna ute nu, de tycker verkligen allt i hela världen är roligt, man kan sätta sig på en trädgårdsstol och låta dem studsa runt i snön och upptäcka världen och bara njuta av deras glädje. 
Valphagen ute som jag satte upp i förrgår som de kan gå rakt ut i när de vaknar är så himla bra, inget städ i valprummet utan för det mesta gör de det de skall utomhus, och så lite plusgrader nu också så dörren kan stå på glänt korta stunder och de kan gå ut och in som de vill. Äter som hästar gör de, mamma Lenza försöker vänja av dem med di, hon tycker att de skall leka med henne istället, så hon trivs bra som mamma förutom när de hänger i hennes tuttar vilket hon inte tycker det är okej. Lapphundarna är så himla snälla när de vänjer av valparna också, de försöker mest vända det till lek vilket inte valparna förstår helt men om ett par dagar så. Mormor Briza tycker också att valparna är väldigt roliga och väntar på att de skall bli riktigt busiga och vilda krokodiler.
Idag fyller förresten Lenza och hennes syskon i F-kullen år, så nu skall jag gå och göra en hundtårta till henne, ett saftigt älgben finns nog i frysen också.


























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar