torsdag 1 januari 2015

2 veckor

Och det är mycket som händer nu, de har börjat att öppna ögonen, de kryper i en rasande fart, de har fått första avmaskningen, och jag klippte klorna för någon dag sedan eftersom de river Muffy så på magen så hon är både röd och blå. Jag vet inte om det hjälpte så värst att klippa klorna, väldigt vassa ändå. Och valparna väger nu runt ett kilo, riktiga tjocksmockar.

När de äter eller ligger i hög och sover går det förstås bra att fota
Men en och en är det verkligen svårt nu, de slingrar sig och kravlar iväg, men här kommer de:

Hane 1

Hane 2

Tik1

Hane 3

Hane 4

Tik 2


7 kommentarer:

 1. Altså, det skulle ikke være lov å være så søte!!! Hvordan du klarer å få gjort noe annet enn å sitte ved valpekassa og se på de, nei det skjønner ikke jeg :p

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är just det jag inte klarar :-P Och sötare blir de ju för varje dag och snart ser de och blir så glada när de ser människor så då kan man ju absolut inte låta bli dem...

   Radera
  2. Enten må jeg la være å komme på besøk til dere, eller så må jeg ta med meg soveposen tror jeg... ;)

   Radera
  3. Vi har en extrasoffa alldeles bredvid valplådan Kjersti, funkar bra att sova på om man inte är för lång. Med en valp på magen helst :-)

   Radera
  4. Jeg er ikke for lang!!!! :D :D :D

   Radera
 2. Fredrik Molander1 januari 2015 10:33

  Jäklar va de har vuxit till sig fint! Helt fantastiska. Måste säga att jag redan har en favorit. ;) Gott nytt år för övrigt! Hoppas inte de små blev skrämda av för mycket fyrverkerier.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gott nytt år Fredrik! Ja de växer som bara den nu, och någon börjar bli väldigt stadig på benen också så snart är det valpar över hela huset! Nu börjar den roligaste tiden när de blir små hundar och inte bara knyten!

   Ingen fara för nyårsfyrverkeri för båda föräldrarna är skottfasta så det hoppas jag att valparna bli med eftersom det nedärvs till stor del :-D Ja, sedan så finns det inte så mycket fyrverkeri här i skogen ändå så det var lugnt och skönt.

   Radera