fredag 9 januari 2015

Lite blandat

Jag väver ju samiska band, mest som utställningskoppel till Lapphundar och har jobbat på en valpkollektion i någon månad nu. De smalaste mönstren och nu när gammelmatte är på besök fick hon sy ihop dem, tog några dagar men såhär blev de till slut, är så nöjd! Nu gäller det bara att de passar när valparna är 8 veckor också, de är väldigt reglerbara halsbanden...

Ett par valpar fick vara fotomodell även om de är för små för halsband nu.

Berget bredvid huset (ni ser det översta på hustaket sticka upp) är bästa fotostället nära, fast att få hundar att stå fint på stenar är sådär lätt.

Vi håller oss nog till spontanbilder vi.


 I går var den första personen här och hälsade på för att träffa Muffy och valparna, Muffy gick ut en stund och Sally som älskar alla och alltid vill ha uppmärksamhet passade på att hälsa på valparna eftersom vi satt vid valplådan. Än så tillåter Muffy inga andra djur i hennes varagsrumsdel och det vet Sally mycket väl. Sally är som hon är och började genast putsa och polera på valparna och de ville leka med henne, ja och de trodde att hon hade mat till dem men så var det ju inte.
 


Idag har vi även haft två olika valpspekulanter här, här är lillhusse John (till vänster) valpservare och langar valpar till alla som vill ha en i knät, som till den eventuellt blivande lillhussen till höger.
Muffy vill vara med på ett hörn med för att se så allt går rätt till och ingen glömmer att hon är finast ;-)
John hälsar så mycket till Leo!

Annat nu är den där åtgången på tidningar. För första gången kan jag hurra över husses yrke som tidningsbud på nätterna som ger oss fri tillgång till buntar med överblivna tidningar. Att vi bor så vi kan ha en eldningshög på tomten att elda sopsäckar med smutsiga tidningar i är också bra förstås.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar